4 Λόγοι για να Συμπεριλάβετε ένα Στοιχείο HVLS στο Budget Σας για το 2021

Με τις πολλές προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο επιχειρηματικός κόσμος, είναι πιο σημαντικό από ποτέ να προγραμματιστούν οι επενδύσεις του 2021 με τρόπο συνετό και αποτελεσματικό. Ο σωστός προγραμματισμός περιλαμβάνει επενδύσεις που έχουν αποδειχθεί ότι επηρεάζουν θετικά τις επιχειρήσεις και βελτιώνουν την γραμμή παραγωγής σας. Μία τέτοια επιλογή αποτελεί ένας ανεμιστήρας HVLS.

Η έρευνα υποστηρίζει τα οφέλη ενός ανεμιστήρα HVLS

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους ένας ανεμιστήρας HVLS έχει αποδειχθεί ότι παρέχει απόδοση επένδυσης μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα (ROI) για τις κατασκευαστικές εγκαταστάσεις. Έρευνες από μελέτες της NASA αλλά και από αρχεία αξιώσεων τραυματισμών υπαλλήλων υποστηρίζουν όλες τις πιθανές δαπάνες που μπορούν να μετριαστούν από τα οφέλη ενός ανεμιστήρα HVLS. Ακολουθούν τέσσερις τρόποι με τους οποίους μια προληπτική επένδυση ανεμιστήρων HVLS μπορεί να βελτιώσει την γραμμή παραγωγής σας.

Ασφάλεια στο χώρο εργασίας

Δεν είναι μυστικό ότι η ασφάλεια στο χώρο εργασίας αποτελεί βασικό μέλημα για όλες τις εγκαταστάσεις. Από το φαγητό και ποτό έως τη διανομή και αποθήκευση, τυχόν ανεξέλεγκτη διαρροή μπορεί να προκαλέσει τραυματισμό των εργαζομένων. Ακόμη και η βασική συμπύκνωση μπορεί να συμβάλει σε τραυματισμούς, όπως ολίσθηση και πτώσεις. Επιπλέον, η διατήρηση της ασφάλειας των μηχανημάτων μέσω επιταχυνόμενου καθαρισμού μπορεί να μειώσει τους τραυματισμούς των εργαζομένων. Με τις ολισθήσεις, τα παραπατήματα και τις πτώσεις να κατατάσσονται ως κορυφαίοι συντελεστές για τραυματισμούς στο χώρο εργασίας, η μείωση της προοπτικής αυτών των ατυχημάτων μπορεί να επηρεάσει την γραμμή σας αποφεύγοντας τυχόν αξιώσεις αποζημίωσης εργαζομένων ή νομικές επιπτώσεις που θα μπορούσε να προκαλέσει τραυματισμός κατά την εργασία.
Ένας ανεμιστήρας HVLS έχει αποδειχθεί ότι μειώνει το χρόνο διακοπής λόγω τραυματισμού κατά τον καθαρισμό τυχόν διαρροών που ενδέχεται να προκύψουν. Ένα άρθρο του EHSToday αναφέρει ότι πολλοί ιδιοκτήτες αποβάθρων επενδύουν σε ανεμιστήρες HVLS. Επειδή οι ανεμιστήρες HVLS έχουν σχεδιαστεί για να μετακινούν μεγαλύτερους όγκους αέρα και χαμηλότερες ταχύτητες, είναι σε θέση να μειώσουν την υγρασία με υψηλότερο ρυθμό. Αυτό το βίντεο δείχνει πώς ένας ανεμιστήρας HVLS βοηθά στον έλεγχο της υγρασίας.

Επίπεδα παραγωγικότητας και ακρίβειας

Ένας από τους πιο άμεσους τρόπους για τη βελτίωση της γραμμής σας είναι μέσω της αυξημένης παραγωγικότητας και της ακρίβειας. Οι εταιρείες με σχέδια για τη μέτρηση και την αύξηση των επιπέδων παραγωγικότητάς τους βελτιώνουν την ποιότητα, μειώνουν το χρόνο διακοπής λειτουργίας και αυξάνουν την αποδοτικότητα της εγκατάστασής τους συνολικά. Ένας τρόπος να το κάνετε αυτό είναι να δώσετε σημασία στο εύκρατο εργασιακό περιβάλλον. Σε ένα άρθρο του 2019 που δημοσιεύθηκε από τη Διεθνή Οργάνωση Εργασίας, προβλέπεται ότι έως το 2030 περισσότερο από το 2% των συνολικών ωρών εργασίας θα χάνονται κάθε χρόνο παγκοσμίως – εν μέρει λόγω της μειωμένης παραγωγικότητας λόγω της θερμότητας.
Με τη θερμοκρασία να λειτουργεί ως καταλύτης στην παραγωγικότητα των εργαζομένων, η εύρεση του πιο οικονομικού τρόπου για τη διατήρηση ενός εύκρατου κλίματος στο χώρο εργασίας είναι ένας σίγουρος τρόπος για να αυξήσετε τα έσοδά σας. Αυτή η μελέτη της NASA διαπίστωσε ότι η μείωση της αποτελεσματικής θερμοκρασίας μέσω της κίνησης του αέρα στο σώμα κάτω από 85 °C, η παραγωγικότητα και η ακρίβεια αυξάνονται κατά 18% και 40% αντίστοιχα. Η ένταση με την οποία ένας ανεμιστήρας HVLS μπορεί να μετακινεί τον αέρα με συνέπεια και αργό ρυθμό σε όλο το σώμα είναι ένας οικονομικά αποδοτικός τρόπος για να αυξήσετε την παραγωγικότητα των εργαζομένων σας

Ηθικό υπαλλήλων

Ενώ η ασφάλεια στο χώρο εργασίας και ένα άνετο περιβάλλον εργασίας είναι ανεξάρτητοι λόγοι για επένδυση σε έναν ανεμιστήρα HVLS, και οι δύο ενώνονται για να βελτιώσουν το ηθικό των εργαζομένων. Όταν ένας εργαζόμενος αισθάνεται ότι εκτιμάται από τον εργοδότη του, αυξάνεται επίσης η δέσμευσή του. Η παραγωγικότητα παραμένει υψηλή λόγω των σπανιότερων απουσιών και ενθαρρύνονται συνολικά καλύτερες αλληλεπιδράσεις μεταξύ των μελών της ομάδας.
Σε μια δημοσκόπηση του Gallup το 2019, διαπιστώθηκε ότι το κόστος αντικατάστασης ενός υπαλλήλου μπορεί να κυμαίνεται από μισό έως δύο φορές τον ετήσιο μισθό του υπαλλήλου. Με μέσο ποσοστό κύκλου εργασιών 2017 το 26%, είναι εύκολο να δούμε πώς μια επένδυση HVLS στους υπαλλήλους σας μπορεί να συμβάλει σημαντικά στην παροχή ισχυρής απόδοσης επένδυσης (ROI).

Συνολική αποδοτικότητα κόστους

Ένας ακόμη λόγος για την επένδυση σε έναν ανεμιστήρα HVLS είναι η γενική αποδοτικότητα κόστους που βρίσκεται στην εξοικονόμηση ενέργειας. Για εγκαταστάσεις που χρησιμοποιούν συστήματα HVAC, η εγκατάσταση ενός ανεμιστήρα HVLS μπορεί να μειώσει το ενεργειακό σας κόστος τόσο τους καλοκαιρινούς όσο και τους χειμερινούς μήνες μέσω της κυκλοφορίας του αέρα και του αερισμού. Οι ανεμιστήρες HVLS μπορούν να κυκλοφορούν τον αέρα σε ολόκληρη την εγκατάστασή σας, μειώνοντας την ανάγκη αύξησης της εργασίας που απαιτείται από τη μονάδα HVAC.

Η Έρευνα HVLS Είναι Προς Όφελός Σας

Στη Hunter Industrial, προσπαθούμε να κάνουμε τις αποδεδειγμένες έρευνες εξοικονόμησης κόστους HVLS να προσαρμοστούν στα εξειδικευμένα δεδομένα σας, βοηθώντας σας να προγραμματίσετε τώρα για μια επένδυση HVLS το 2021. Μέσω της εγγύησης και συντήρησης με το χαμηλότερο κόστος για εγκατάσταση, είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε την βέλτιστη απόδοση επένδυσης ενός ανεμιστήρα HVLS – που επηρεάζει άμεσα την γραμμή παραγωγής σας.

Σχετικά Posts

Με τις πολλές προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο επιχειρηματικός κόσμος, είναι πιο σημαντικό από ποτέ να προγραμματιστούν οι επενδύσεις του 2021 με τρόπο συνετό και αποτελεσματικό.

Οι περισσότεροι άνθρωποι γνωρίζουν ότι ένας ανεμιστήρας HVLS παρέχει άνετη ψύξη και εξοικονόμηση κόστους στη ζέστη του καλοκαιριού.

Είναι πολύ γνωστό ότι η χρήση της επιστήμης πίσω από την αποστρωματοποίηση με έναν ανεμιστήρα HVLS μπορεί να σας βοηθήσει να διατηρήσετε το περιβάλλον του χώρου εργασίας σας εύκρατο.