Βιομηχανικές Λύσεις Hunter HVAC

Τώρα υπάρχει ένας εύκολος τρόπος για να βελτιώσετε τα πάντα, από την ακεραιότητα των προϊόντων και την ασφάλεια των υπαλλήλων έως την ικανοποίηση των χορηγών στις εγκαταστάσεις σας. Το καλύτερο από ολα; Θα εξοικονομήσετε χρήματα κατά τη διαδικασία. Με τους ανεμιστήρες υψηλής έντασης και χαμηλής ταχύτητας της Hunter Industrial, μπορείτε να διανείμετε αθόρυβα αέρα σε κάθε γωνιά του χώρου σας με επιχειρηματικά οφέλη που μιλούν από μόνα τους.
Ανεμιστήρες οροφής αποθήκης, ανεμιστήρες οροφής αχυρώνα – για όλα όσα χρειάζεστε για τη βιομηχανία σας, οι ανεμιστήρες Hunter Industrial αποτελούν τον οικονομικότερο τρόπο για να εφαρμόσετε περιβαλλοντικούς ελέγχους. Δεν βλέπετε τη βιομηχανία σας στη λίστα; Επικοινωνήστε μαζί μας.

ΑΠΟΘΗΚΕΣ
ΓΕΩΡΓΙΑ
ΦΑΓΗΤΟ & ΠΟΤΟ
ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΥΛΙΚΩΝ
ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ
ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ & ΚΕΝΤΡΑ ΑΝΑΨΥΧΗΣ

Βιομηχανικές Λύσεις Hunter HVAC

Η Hunter Industrial προσφέρει αποτελεσματικές βιομηχανικές λύσεις HVAC.

Χειμερινή Απόδοση

4 Λόγοι να συμπεριλάβετε ένα HVLS Line Item στο budget του 2021

Επικοινωνία

Βιομηχανικές Λύσεις Hunter HVAC

Χειμερινή Απόδοση

ΧΩΡΙΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ HVLS

Ο θερμός αέρας που παράγεται από τα συστήματα θέρμανσης ανεβαίνει αναπόφευκτα προς τα πάνω, με διαστρωμάτωση κάτω από την οροφή και διασπορά αργά προς τα έξω. Αυτό καθιστά το κόστος υψηλό, επιβαρύνοντας τις εταιρείες για τη θέρμανση των δωματίων με τρόπο καθόλου αποτελεσματικό και οικονομικά μη αποδοτικό. Όσο υψηλότερη είναι η δομή του κτιρίου και όσο πιο ανεπαρκής είναι η μόνωση, τόσο μεγαλύτερη είναι η σπατάλη ενέργειας και χρημάτων. Κάθε μέτρο σε ύψος αντιστοιχεί σε μια μέση αύξηση θερμοκρασίας κατά έναν βαθμό Κελσίου.

ΜΕ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ HVLS

Καθώς οι ανεμιστήρες εκμεταλλεύονται την στήλη αέρα, που κινείται με μεγάλες λεπίδες που διαθέτουν μοναδικό και κατοχυρωμένο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, επιτυγχάνεται η κάθετη αναπροσαρμογή της θερμοκρασίας καθώς και η ομοιόμορφη ανακατανομή της θερμότητας σε όλα τα μέρη του περιβάλλοντος. Ο σχηματισμός υγρασίας αποτρέπεται επίσης ακόμη και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές της δομής.

• Μειώνεται το κόστος θέρμανσης κατά περισσότερο από 30%
• Ομογενοποιείται η θερμοκρασία σε όλο το χώρο
• Αφαιρείται το φαινόμενο συμπύκνωσης
• Μεγιστοποιείται η άνεση, η αποδοτικότητα και η παραγωγικότητα στο χώρο εργασίας

Θερινή Απόδοση

ΧΩΡΙΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ HVLS

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, η συγκεκριμένη διαμόρφωση των βιομηχανικών κτιρίων και των εμπορικών περιοχών προκαλεί την προοδευτική διαστρωμάτωση προς τα κάτω, η οποία είναι πολύ πλούσια σε υγρασία του αέρα. Η διαστρωμάτωση αυτή συχνά δημιουργεί εσωτερικά μικροκλίματα, όπου οι αντιληπτές θερμοκρασίες μπορούν να φτάσουν σε πολύ υψηλότερες τιμές από αυτές που είναι ανθρώπινα αποδεκτές. Αυτές οι συνθήκες ακραίας δυσφορίας κάνουν την ασφάλεια αβέβαιη, αλλά παράλληλα μειώνουν την απόδοση των ανεμιστήρων.

ΜΕ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ HVLS

Η θερμοκρασία περιβάλλοντος δεν αλλάζει αλλά η μείωση της σχετικής υγρασίας, μαζί με τον εξαερισμό που προέρχεται από τους ανεμιστήρες HVLS, δημιουργεί μια καθαρή δροσερή αίσθηση στο δέρμα λόγω της ευκολότερης φυσικής εφίδρωσης που προκαλείται από τον εξαερισμό. Στην πραγματικότητα, ακόμη και με μια ελάχιστη ταχύτητα αέρα, η αντίληψη της θερμότητας μειώνεται κατά μέσο όρο κατά 4 έως 6 C° σε σύγκριση με εκείνη που μετρήθηκε.

• Μειώνεται η αίσθηση της ανθρώπινης θερμικής σύμφυσης έως και 8 °C
• Μειώνεται η σχετική υγρασία περισσότερο από 30%
• Αυξάνεται η άνεση, η αποδοτικότητα και η παραγωγικότητα στο χώρο εργασίας
• Μειώνεται άμεσα το κόστος ψύξης κατά περισσότερο από 30%

Έλεγχος Υγρασίας

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ:

Από την άνοιξη έως το φθινόπωρο, η υγρασία είναι πανταχού παρούσα σε ολόκληρη την Κεντρική Φλόριντα και η περιοχή φόρτωσης του κέντρου διανομής παρουσιάζει συχνά συμπύκνωση στα δάπεδα από μπετόν. Η ομάδα προσπαθούσε συχνά να καθαρίσει την υγρασία από το δάπεδο, αλλά οι προσπάθειές τους παρείχαν μόνο προσωρινή επιδιόρθωση.
«Λόγω της συμπύκνωσης στο δάπεδο, οι υπάλληλοί μας διατρέχουν διαρκώς κίνδυνο κινδύνου. Όταν η ομάδα μας χειριζόταν περονοφόρα ανυψωτικά μηχανήματα, θα έπρεπε να προσέχουν ιδιαίτερα λόγω της τάσης των μηχανημάτων να γλιστρούν σε υγρό δάπεδο». «Έχω δύο μικρούς ανεμιστήρες στην εγκατάσταση, αλλά η κυκλοφορία του αέρα τους ήταν μόνο λίγα μέτρα από τους ανεμιστήρες, κάτι που δεν βοηθά καθόλου να στεγνώσει το δάπεδο».

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ:

Όταν οι θερμοί ανοιξιάτικοι μήνες αύξησαν τα επίπεδα υγρασίας, η άμεση διαφορά στο δάπεδο με τους ανεμιστήρες TITAN λειτουργούσαν με μόλις τη μισή ταχύτητα. Δεν υπήρχε συσσώρευση συμπύκνωσης στο σκυρόδεμα και οι υπάλληλοι μπόρεσαν να λειτουργούν περονοφόρα ανυψωτικά και να εκτελούν καθημερινές εργασίες χωρίς να απαιτείται προσοχή.
Το προσωπικό έδωσε επίσης συγχαρητήρια στην ευχάριστη αύρα που προσφέρουν οι ανεμιστήρες HVLS όλη την ημέρα – κάνοντας το περιβάλλον πιο άνετο και αυξάνοντας τη συνολική παραγωγικότητα κατά τη διάρκεια των καυτών ημερών της Φλόριντα.

Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, μόνο ένας από τους θαυμαστές της Hunter Industrial μπορεί να αντικαταστήσει έως και 10-20 ανεμιστήρες δαπέδου ή 12 ανεμιστήρες τύπου barrel 48 ιντσών, δημιουργώντας ένα αντιληπτό περιβάλλον ψυχρότερης θερμοκρασίας 10 έως 12 μοιρών. Εξίσου σημαντικές κατά τους χειμερινούς μήνες, αυτές οι λύσεις HVLS θα ωθούν συνεχώς τον θερμό αέρα που παγιδεύεται στο επίπεδο της οροφής πίσω στο πάτωμα, εξοικονομώντας έως και 30 τοις εκατό στο κόστος θέρμανσης και κατανέμοντας ομοιόμορφα τον ζεστό αέρα. Αυτό το είδος θερμικής αποστρωμάτωσης είναι απαραίτητο για να διασφαλιστεί ότι όλοι οι εργαζόμενοι λειτουργούν σε ένα υγιές, άνετο και, το σημαντικότερο, ασφαλές περιβάλλον.