ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ ΨΗΛΑ. ΚΟΣΤΟΣ ΧΑΜΗΛΑ.

Γνωρίζατε ότι οι περισσότεροι ανεμιστήρες HVLS κατασκευάζονται από επαναχρησιμοποιούμενα βιομηχανικά μηχανήματα; Είναι αλήθεια. Κοιτάξτε, αν είστε άνετοι με την ιδέα ότι το τέρας του Φρανκενστάιν κρέμεται από το ταβάνι σου, εντάξει. Αλλά εδώ στη Hunter Industrial, πιστεύουμε σε ανεμιστήρες υψηλής απόδοσης που έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί εσωτερικά – έχοντας κατά νου τη δική σας βιομηχανία. Τι σημαίνει αυτό για εσάς; Χαμηλότερο. Συνολικό. Κόστος. Ιδιοκτησία. Από. Ποτέ. Η διαφορά της Hunter έγκειται στην έξυπνη εξοικονόμηση χρημάτων.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ | Αφαιρέστε ένα φορτίο, HVAC.

Οι ανεμιστήρες υψηλής έντασης και χαμηλής ταχύτητας της Hunter Industrial είναι 50% πιο αποδοτικοί από τους ανταγωνιστές μας. Με αυτό ουσιαστικά εννοούμε ότι οι ανεμιστήρες μας μετακινούν περισσότερο αέρα, αλλά με πολύ λιγότερη ενέργεια (ή ιπποδύναμη για όσους από εσάς κρατούν σκορ). Αυτό σημαίνει ότι το δικό σας σύστημα HVAC δεν θα χρειαστεί να εργάζεται τόσο σκληρά. (Μετάφραση: Χαμηλότερο λειτουργικό κόστος και εξοικονόμηση όλο το χρόνο.)

Λοιπόν, πώς προσφέρουν οι ανεμιστήρες μας όλη αυτή την αποτελεσματικότητα; Μερικά βασικά:
• Πιο αποδοτικοί κινητήρες
• Λιγότερες λεπίδες για λιγότερη ροπή που προκαλεί πίεση
• Αεροτομές που έχουν σχεδιαστεί για να μειώνουν την έλξη, βελτιώνοντας παράλληλα την απόδοση

Το απόλυτο πλεονέκτημα; Όλη αυτή η απόδοση επιτυγχάνεται με ελάχιστα χρήματα. Σωστά, πρόκειται για μια δαπάνη που θα μπορούσατε να καλύψετε ακόμη και από τον κουμπαρά του παιδιού σας (αν και δεν θα το προτείναμε ποτέ).

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ | Ρόλος για έναν.

Δεν είχατε ποτέ μια τόσο εύκολη εγκατάσταση. Οι συνάδελφοί σας μπορούν να πάνε ακόμη και για μεσημεριανό. Έχουμε καταφέρει να προεγκαταστήσουμε όλα όσα θα μπορούσαμε για εσάς. Οι ανεμιστήρες Titan, ECO και XP διαθέτουν προεγκατεστημένα μπουλόνια, προεγκατεστημένες βέργες και προ-ευθυγραμμισμένους βραχίονες στήριξης.

Παρακολουθήστε τα βίντεο εγκατάστασής μας, τα οποία δείχνουν πόσο απίστευτα απλό είναι να εγκαταστήσετε τους ανεμιστήρες μας.

ΒΑΡΟΣ | Περισσότερος αέρας, λιγότερο βάρος.

Οι ανεμιστήρες υωηλής έντασης και χαμηλής ταχύτητας της Hunter Industrial είναι πραγματικοί πρωταγωνιστές, χωρίς αντίπαλο. Όταν ανακαλύψαμε τον βιομηχανικό ανεμιστήρα οροφής, αποχαιρετήσαμε το κιβώτιο ταχυτήτων. Είπαμε “στο καλό” – στον θόρυβο, την συντήρηση και ειδικά στο βάρος. Μειώσαμε επίσης τον αριθμό των λεπίδων, ανταλλακτικών και υλικού (μετά από συνεργασία με μηχανικούς αεροδιαστημικής για τη μεγιστοποίηση της απόδοσης του ανεμιστήρα). Ακόμη και σε διάμετρο 24 ποδιών, αυτοί οι ανεμιστήρες αλουμινίου ποιότητας αεροσκάφους είναι έως και 30% ελαφρύτεροι από τους στάνταρ ανεμιστήρες χαμηλής ταχύτητας. Και αυτοί οι υπέροχοι ανεμιστήρες άμεσης ώθησης εξακολουθούν να υπερισχύουν έναντι του ανταγωνισμού μετακινώντας περισσότερο αέρα με λιγότερα χρήματα.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ | Τέρμα οι πονοκέφαλοι.

Οι βιομηχανικοί ανεμιστήρες υψηλής έντασης και χαμηλής ταχύτητας έχουν δημιουργηθεί για να αντέχουν στο χρόνο. Και ΑΝΤΕΧΟΥΝ. Με ελάχιστη έως καθόλου συντήρηση στο πέρασμα του χρόνου. Το ίδιο ακριβώς ισχύει για έναν κινητήρα άμεσης ώθησης χωρίς μειωτήρα με δύο ρουλεμάν. Αλλά η αξιοπιστία δεν αφορά μόνο τον κινητήρα. Αφορά όλα όσα σχετίζονται με έναν ανεμιστήρα οροφής Hunter. Οι σχεδιαστές, οι μηχανικοί και οι τεχνικοί μας συνεργάζονται μεταξύ τους – δοκιμάζοντας και στρώνοντας τον δρόμο προς την τελειότητα στο εσωτερικό εργαστήριο έρευνας και ανάπτυξης. Χτίζουμε τις ιδέες μας από την αρχή – μέχρι την υψηλότερη οροφή της εγκατάστασής σας. Γι ‘αυτό μπορούμε να σας υποσχεθούμε ένα μέλλον χωρίς πονοκεφάλους. Επιπλέον, προσφέρουμε μία από τις καλύτερες εγγυήσεις στον κλάδο. Σίγουρα αυτό είναι μια αναζωογονητική ανάσα φρέσκου αέρα!

ΕΓΚΑΙΡΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ | Κορυφαίοι χρόνοι παράδοσης.

Η δέσμευση της Hunter Industrial στην υψηλή ποιότητα συνεπάγεται τους χρόνους παράδοσης. Είμαστε περήφανοι που προσφέρουμε κορυφαίους χρόνους αποστολών στη βιομηχανία, που σημαίνει ότι ο ανεμιστήρας HVLS σας θα έχει αποσταλεί και θα λειτουργεί ήδη σε χρόνο μηδέν.

Ο τυπικός χρόνος παράδοσης είναι 10 ημέρες. Εάν χρειάζεστε έναν ανεμιστήρα άμεσα, μην ανησυχείτε. Το πρόγραμμα Quick Ship μας εγγυάται την αποστολή του ανεμιστήρα HVLS εντός 24 ωρών από την παραλαβή της παραγγελίας αγοράς.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

ΔΕΙΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Ένας ελαφρύς, πανίσχυρος ανεμιστήρας βιομηχανικού τύπου άμεσης ώθησης ..

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Hunter Industrial | Επισκόπηση Προϊόντων

Εικονικός Εκθεσιακός Χώρος HunterFan. | Hunter Industrial

Η Hunter έχει πολλές επιλογές για την αναβάθμιση του βιομηχανικού σας χώρου. Ρίξτε μια ματιά στο Virtual showroom μας για να δείτε μερικές από τις επιλογές μας, όπως: Trak, Eco, Titan, Stingray και XP.

Trak από τη Hunter | Ανεμιστήρας Οροφής για Μεγάλους Εμπορικούς Χώρους

Στις δύο χαμηλότερες ταχύτητες του TRAK, καταναλώνετε πραγματικά λιγότερη ενέργεια από τον φορτιστή κινητού τηλεφώνου σας! Η σύγχρονη συλλογή ανεμιστήρων οροφής εμπορικού τύπου Trak ταιριάζει εκεί όπου η άνεση των επισκεπτών είναι εξίσου σημαντική με το στυλ και την ανθεκτικότητα. Έχοντας κατασκευαστεί με κινητήρα εμπορικής ποιότητας και εξωθημένες λεπίδες αλουμινίου, οι ανεμιστήρες οροφής Hunter Trak προσφέρουν μεγάλη διάρκεια ζωής και βέλτιστη ροή αέρα σε μεγάλους, ανοιχτούς χώρους.

Γρήγορη & Εύκολη Συναρμολόγηση JanFan | Hunter Industrial

Η JanFan είναι ένας αξιόπιστος πάροχος ανεμιστήρων βιομηχανικής κυκλοφορίας αέρα υψηλής ποιότητας & υψηλής απόδοσης για πάνω από 60 χρόνια. Έχει σχεδιαστεί για να κάνει τη συναρμολόγηση του ανεμιστήρα γρήγορη και ανώδυνη. Η χρήση κοινών ανταλλακτικών σε όλο το εύρος μεγέθους του ανεμιστήρα αντιμετωπίζει την πρόκληση της συντήρησης συναρμολόγησης και της συμβατότητας αποτελεσματικά.

Επισκόπηση Ανεμιστήρων Titan HVLS | Hunter Industrial

Οι σειρές ανεμιστήρων οροφής Titan είναι οι πιο εξειδικευμένα σχεδιασμένοι ανεμιστήρες HVLS στην αγορά. Αυτό το κορυφαίο προϊόν της Hunter Industrial διατίθεται σε πέντε μεγέθη και έχει σχεδιαστεί για να σπρώχνει τον αέρα σε κάθε γωνιά της εγκατάστασής σας.

Επισκόπηση Ανεμιστήρα ECO HVLS | Hunter Industrial

Η σειρά ανεμιστήρων οροφής ECO είναι η τελευταία καινοτομία της Hunter Industrial. Αυτός ο ελαφρύς ανεμιστήρας με διάτρηση βαρέων βαρών έχει σχεδιαστεί και δοκιμαστεί για να προσφέρει ροή αέρα βιομηχανικής ποιότητας.

Hunter Industrial | Οφέλη Προϊόντων

Θερμάνετε το Χώρο σας με Αποστρωματοποίηση από Ανεμιστήρες HVLS | Hunter Industrial

Οι ανεμιστήρες HVLS παρέχουν οφέλη εξοικονόμησης ενέργειας όλο το χρόνο. Οι μεγαλύτεροι χώροι επιτρέπουν τη διαστρωμάτωση του αέρα. Οι ανεμιστήρες μας αποτελούν έναν πολύ καλό τρόπο για αποστρωματοποίηση. Σκοπός είναι μια πιο ομοιόμορφη θερμοκρασία, η οποία με τη σειρά της μπορεί να εξοικονομήσει ενέργεια έως και 30%.

Επίδειξη Μείωσης Υγρασίας | Hunter Industrial

Η συνήθης συντήρηση και οι διαρροές ενδέχεται να οδηγήσουν σε προβλήματα διαχείρισης υγρασίας για πολλές βιομηχανικές εγκαταστάσεις. Είτε η ιδιαίτερη ανησυχία σας είναι η αλλοίωση, η διάβρωση των μηχανημάτων, ο χρόνος διακοπής μετά από ρουτίνα καθαρισμού ή τραυματισμοί στο χώρο εργασίας, όσο πιο γρήγορα μπορείτε να στεγνώσετε το χώρο, τόσο το καλύτερο. Οι ανεμιστήρες Hunter Industrial HVLS μπορούν να βοηθήσουν στον έλεγχο της υγρασίας, καθώς και να επιταχύνουν τους χρόνους στεγνώματος.

Ασφάλεια & Ανθεκτικότητα

Ανθεκτικότητα Λεπίδας Ανεμιστήρα HVLS | Hunter Industrial

Στη Hunter, οι ανεμιστήρες μας έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την ασφάλεια και την ανθεκτικότητα. Έχουν επίσης δοκιμαστεί διεξοδικά για να αντέχουν σε κρούση. Αυτό το βίντεο δείχνει πώς ο αθλητικός εξοπλισμός θα μπορούσε να χτυπήσει έναν ανεμιστήρα ενώ κινείται, αλλά οι ανεμιστήρες μας θα συνεχίσουν να προσφέρουν υψηλή απόδοση, διατηρώντας σας πάντοτε ασφαλείς.

Επίδειξη Κρούσης Περονοφόρου HVLS | Hunter Industrial

Τα ατυχήματα αποτελούν μέρος της εργασίας σε βιομηχανικούς χώρους. Οι ανεμιστήρες μας έχουν σκοπό να μεγιστοποιήσουν την ασφάλεια και να ελαχιστοποιήσουν τις ζημιές σε περίπτωση απρόβλεπτης κρούσης. Αυτό το βίντεο δείχνει από πρώτο χέρι τον τρόπο με τον οποίο οι ανεμιστήρες μας έχουν σχεδιαστεί για να χειρίζονται μια κρούση από ατύχημα.

Hunter Industrial Έλεγχος Ανεμιστήρων

Είναι Αλήθεια. Ελέγχουμε κάθε ανεμιστήρα προτού φύγει από τις αποθήκες μας!

Δοκιμή Ανθεκτικότητας Jan Fan | Hunter Industrial

Ο Ανθεκτικός Κινητός Ανεμιστήρας Jan Fan της Hunter Industrial είναι η τέλεια λύση όταν απαιτείται πολλή κίνηση αέρα σε σκληρά περιβάλλοντα. Σχεδιασμένος για να συνεχίζει με ενδεχόμενη κατάχρηση με ασφάλεια κυκλοφορώντας τον αέρα εκεί όπου χρειάζεται περισσότερο. Υποστηρίζεται από πλήρη εγγύηση 5 ετών.

Εγκατάσταση

Πλήρης Εγκατάσταση Ανεμιστήρα Titan HVLS

Αναρωτηθήκατε ποτέ πώς να εγκαταστήσετε τους ανεμιστήρες HVLS; Δείτε αυτό το βίντεο της πλήρους εγκατάστασης του ανεμιστήρα Titan HVLS. Αυτό το βίντεο εγκατάστασης θα σας οδηγήσει βήμα προς βήμα στη διαδικασία εγκατάστασης, χωρίς να χρειαστεί να μαντέψετε τίποτε.

Πλήρης Εγκατάσταση ECO HVLS Fan

Αναρωτηθήκατε ποτέ πώς να εγκαταστήσετε τους ανεμιστήρες HVLS; Δείτε αυτό το βίντεο της πλήρους εγκατάστασης του ανεμιστήρα ECO HVLS. Αυτό το βίντεο εγκατάστασης θα σας οδηγήσει βήμα προς βήμα στη διαδικασία εγκατάστασης, χωρίς να χρειαστεί να μαντέψετε τίποτε.

Πλήρης Εγκατάσταση Ανεμιστήρα XP HVLS

Αναρωτηθήκατε ποτέ πώς να εγκαταστήσετε τους ανεμιστήρες HVLS; Δείτε αυτό το βίντεο της πλήρους εγκατάστασης του ανεμιστήρα XP HVLS. Αυτό το βίντεο εγκατάστασης θα σας οδηγήσει βήμα προς βήμα στη διαδικασία εγκατάστασης, χωρίς να χρειαστεί να μαντέψετε τίποτε.

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

Ανεμιστήρας Οροφής Εξωτερικού Χώρου Trimaran στο Ιταλικό Εστιατόριο Andrew Michael | Hunter Fan

Ο ανεμιστήρας οροφής Trimaran με τεχνολογία WeatherMax® εγκαταστάθηκε στο εξωτερικό αίθριο του ιταλικού εστιατορίου Andrew Michael στο Μέμφις. Η προσθήκη του Trimaran έχει αυξήσει την ικανότητα του εστιατορίου να δέχεται πελάτες, καθώς αγαπούν τη δροσιά που παρέχουν οι ανεμιστήρες Trimaran στο αίθριο. Με την προσθήκη εγγύησης Surespeed® είναι βέβαιο ότι η ίδια δροσιά κρατά τα έντομα μακριά ενώ οι πελάτες κάθονται έξω.

Ανεμιστήρας Trak στο Γυμναστήριο | Hunter Industrial

Το The Yard 901 άνοιξε τον Απρίλιο του 2019 και διαθέτει γυμναστήριο 10.000 τετραγωνικών ποδιών με γήπεδο, ομαδικά αθλήματα και προσωπική προπόνηση. Αν και η εγκατάσταση διαθέτει μονάδα HVAC, ο ιδιοκτήτης ήξερε ότι χρειαζόταν ανεμιστήρες οροφής για να βοηθήσει στην κυκλοφορία του αέρα σε όλο τον χώρο. Γνώριζε τους οικιακούς ανεμιστήρες Hunter, αλλά δεν γνώριζε τη βιομηχανική / εμπορική γραμμή της εταιρείας μέχρι που ένας φίλος τους πρότεινε.

Ζυθοποιία Fat Bottom | Μαρτυρία Ανεμιστήρα Titan HVLS | Hunter Industrial

Η Fat Bottom Brewing Co., μια περιφερειακή ζυθοποιία που βρίσκεται στο Νάσβιλ, εγκατέστησε έναν ανεμιστήρα οροφής βιομηχανικού τύπου Hunter Industrial Titan 14 για να βοηθήσει στη ροή του αέρα και να διατηρήσει το περιβάλλον των εργαζομένων ασφαλές.

The Comfort Group | Μαρτυρία Ανεμιστήρα Titan HVLS | Hunter Industrial

Ο Όμιλος Comfort Group, μια εργολαβική μηχανολογική εταιρεία, εγκατέστησε πρόσφατα έναν ανεμιστήρα οροφής Hunter Industrial Titan 18 T HVLS για να συμπληρώσει το υπάρχον σύστημα HVAC. Ως αποτέλεσμα, έχει μειωθεί σημαντικά το ενεργειακό κόστος.

Ανεμιστήρας Βιομηχανικού Τύπου vs Πουλιών | Hunter Industrial

Τα πουλιά αποτελούν μια συχνή αιτία ανησυχίας για την DCI Logistics στο Νάσβιλ. Ο Denny εξηγεί πώς οι νέοι εγκατεστημένοι ανεμιστήρες ECO θα τους βοηθήσουν να τα αποτρέψουν από το υπόστεγο, γεγονός που σημαίνει λιγότερη βρώμικη δουλειά γι’ αυτόν!