Η ομάδα Hunter Industrial θέλει να διασφαλίσει ότι εγκαθιστώντας τους ανεμιστήρες μας, μπορείτε πλέον να εστιάσετε στα υπόλοιπα σημαντικά θέματα της επιχείρησής σας. Τα νέα χειριστήρια με δυνατότητα δικτύου σας προσφέρουν τη δυνατότητα να προγραμματίζετε χρόνους εκτέλεσης, ταχύτητες και ακόμη και κατεύθυνση ενός μεμονωμένου ανεμιστήρα ή ζωνών με έως και 30 ανεμιστήρες. Τα νέα χειριστήρια διατηρούν τις απλές συνδέσεις «plug and play» που είχαν πάντα οι ανεμιστήρες του Hunter HVLS. Επιπλέον έχουμε εξαλείψει την εικασία από την επίλυση προβλημάτων. Τα νέα χειριστήρια ενημερώνουν τους χρήστες για συγκεκριμένα προβλήματα που ενδέχεται να προκύψουν και επιτρέπουν την επαναφορά απευθείας από το χειριστήριο – δεν χρειάζεται πλέον πρόσβαση στη μονάδα δίσκου για βασικές ρυθμίσεις.

Χειριστήριο 350 Series

ο Χειριστήριο Ανεμιστήρα 350 Series της Hunter αποτελεί έναν απλό τρόπο για να διαχειριστείτε με άνεση την εγκατάστασή σας μέσω ενός δικτύου που βασίζεται σε Ethernet. Δεν απαιτείται βοηθητική ισχύς, καθώς αυτό το χειριστήριο λαμβάνει ισχύ απευθείας από το VFD.

Διαχειριστείτε όλες τις βασικές λειτουργίες του ανεμιστήρα χρησιμοποιώντας την έγχρωμη, ψηφιακή οθόνη αφής 3,5”. Αυτό το χειριστήριο είναι έτοιμο για δίκτυο για μια απλή αλυσίδα με έως και 10 ανεμιστήρες. Διαθέτει αισθητήρα εγγύτητας για να “ξυπνήσει” το χειριστήριο όταν προσεγγιστεί για να βοηθήσει με τη μεγάλη διάρκεια ζωής.

 • Απλή διαισθητική διεπαφή χρήστη για βασικό έλεγχο ανεμιστήρα
 • Ενσωμάτωση BMS με προαιρετική πύλη
 • Ειδοποιήσεις σφάλματος ανεμιστήρα στην οθόνη
 • Γρήγορη εγκατάσταση, δεν απαιτείται πρόσθετη ισχύς

Χειριστήριο 500 Series

Το Χειριστήριο Ανεμιστήρα 500 Series παρέχει στους χρήστες τις δυνατότητες που απαιτούνται για να αξιοποιήσουν στο έπακρο τους ανεμιστήρες τους. Προσφέρει προηγμένο έλεγχο για έως και 30 ανεμιστήρες μέσω δικτύου που βασίζεται σε Ethernet και περιλαμβάνει ισχύ για το χειριστήριο.

Διαχειριστείτε εύκολα τις λειτουργίες κάθε ανεμιστήρα από την οθόνη αφής 5’’ PCAP με καθαρή γραφική απεικόνιση ταχύτητας και κατεύθυνσης. Το χειριστήριο επιτρέπει στους χρήστες να προγραμματίζουν και να δημιουργούν ζώνες ανεμιστήρων για απλό έλεγχο, καθώς και τις πληροφορίες σφάλματος οθόνης, διευκολύνοντας κάθε ζήτημα επίλυσης προβλημάτων.

 • Απλή διαισθητική διεπαφή χρήστη για έλεγχο έως και 30 ανεμιστήρων
 • Προστασία με κωδικό πρόσβασης για προγραμματισμό, ομαδοποίηση και ονομασία ανεμιστήρων
 • Ενσωμάτωση BMS με προαιρετική πύλη
 • Διαγνωστικά ανεμιστήρων απευθείας από την οθόνη
 • Γρήγορη εγκατάσταση, δεν απαιτείται πρόσθετη ισχύς

700E Series: Πακέτο περιβαλλοντικού ελέγχου

Αποκτήστε τα οφέλη των ανεμιστήρων της Hunter HVLS ολόκληρο το έτος αυτόματα. Το χειριστήριο της σειράς 700E της Hunter διατηρεί τις εγκαταστάσεις άνετες, ενώ βελτιστοποιεί τη λειτουργία των ανεμιστήρων χρησιμοποιώντας τις συνθήκες στο χώρο ως οδηγό. Το χειριστήριο 700E μπορεί να διαχειριστεί έως και 30 ανεμιστήρες, χρησιμοποιώντας επίπεδα θερμοκρασίας και υγρασίας, για να απλοποιήσει την βέλτιστη αξιοποίηση των ανεμιστήρων της εγκατάστασης HVLS.
Η Θερινή Λειτουργία, σχεδιασμένη για τα θερμότερα τμήματα του έτους, διασφαλίζει ότι οι χρήστες είναι άνετοι προσαρμόζοντας αυτόματα την ταχύτητα του ανεμιστήρα για να εκπέμπειν ένα φαινόμενο ψύξης, που είναι σημαντικό για να διατηρηθεί η παραγωγικότητα σε υψηλά επίπεδα. Με το πάτημα ενός κουμπιού οι ανεμιστήρες τοποθετούνται σε Χειμερινή Λειτουργία για βέλτιστη αποστρωμάτωση σε πιο δροσερές εποχές. Αυτή η ώθηση του ζεστού αέρα κάτω από την οροφή στο επίπεδο του δαπέδου διατηρεί τους χρήστες άνετους δημιουργώντας σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας.
Το 700E είναι ένα χειριστήριο οθόνης αφής 7’’ που μπορεί επίσης να λειτουργήσει τους ανεμιστήρες πιο παραδοσιακά, είτε μεμονωμένα είτε σε ομάδες, με λειτουργίες όπως ο προγραμματισμός και η αντιμετώπιση προβλημάτων. Η εγκατάσταση του 700E και των αισθητήρων είναι γρήγορη και εύκολη με τη χρήση καλωδίων Ethernet μεταξύ όλων των εξαρτημάτων και χωρίς ανάγκη για πρόσθετα τροφοδοτικά.

 • Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος λειτουργίας ανεμιστήρων μιας εγκατάστασης
 • Αυτόματη διαμόρφωση
 • Γρήγορη εγκατάσταση, δεν απαιτείται πρόσθετη ισχύς
 • 1-Touch Εποχιακή προσαρμογή

Η σειρά 700E περιλαμβάνει: Χειριστήριο οθόνης αφής 7’’, 2 αισθητήρες θερμοκρασίας και υγρασίας και καλώδια διανομέα δικτύου και CAT5.

Ενσωμάτωση BMS

Μια απλή προσέγγιση για τη διασύνδεση των ανεμιστήρων σε ένα Σύστημα Διαχείρισης Κτιρίων. Επιτρέπει την απομακρυσμένη παρακολούθηση, τον έλεγχο και την οπτικοποίηση ενός δικτύου ανεμιστήρων.
Η Πύλη επιτρέπει στο Δίκτυο ανεμιστήρων να επικοινωνεί με BAS / BMS και να διατηρεί ένα τοπικό χειριστήριο HMI.

 • Υποστηρίζει BACnet MS / TP και BACnet / IP
 • 1 πύλη ανά δίκτυο (έως 30 ανεμιστήρες)
 • Ελέγχει τη διαμόρφωση μέσω διεπαφής ιστού

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ