Προστασία Προϊόντων και Εξοπλισμού και Αποστρωματοποίηση HVLS

Είναι πολύ γνωστό ότι η χρήση της επιστήμης πίσω από την αποστρωματοποίηση με έναν ανεμιστήρα HVLS μπορεί να σας βοηθήσει να διατηρήσετε το περιβάλλον του χώρου εργασίας σας εύκρατο. Αυτό οδηγεί σε μεγαλύτερη ικανοποίηση και παραγωγικότητα των εργαζομένων, καθώς και μείωση των επιπτώσεων στο σύστημα HVAC. Όμως πολλοί μπορεί να μη γνωρίζουν τα οφέλη εξοικονόμησης κόστους που μπορεί να προσφέρει η αποστράγγιση σε σχέση με την ποιότητα και τη διάρκεια ζωής του προϊόντος σας, καθώς και την προστασία του εξοπλισμού. Ας δούμε μερικούς τρόπους με τους οποίους η χρήση ενός ανεμιστήρα HVLS για αποστρωματοποίηση μπορεί να προσφέρει χειροπιαστά οφέλη.

Αποθήκευση τροφίμων και ποτών

Υπάρχουν τόσες πολλές διαφορετικές απειλές για την ποιότητα των τροφίμων και των ποτών σας. Παντοπωλεία, αποθήκες χονδρικής και ζυθοποιίες, όλα αυτά αποθηκεύουν υλικά που είναι εύκολα αλλοιώσιμα. Εάν κάποιο από αυτά τα υλικά αλλοιωθεί, όχι μόνο μπορεί να προκύψει ασθένεια, αλλά ο αντίκτυπος της πώλησης χαλασμένων υλικών είναι δύσκολο να ξεπεραστεί.
Ένας τρόπος με τον οποίο η αποστρωματοποίηση μπορεί να μειώσει την καταστροφή των τροφίμων είναι μέσω του μετριασμού της συμπύκνωσης. Όταν η θερμοκρασία του αέρα ποικίλλει σε μια εγκατάσταση αποθήκευσης, ο θερμότερος αέρας μπορεί να προκαλέσει συμπύκνωση. Η αύξηση της υγρασίας δημιουργεί ένα περιβάλλον επιρρεπές στην ανάπτυξη μικροοργανισμών. Ένα άλλο σενάριο στο οποίο μπορεί να συμβάλει ο στρωματοποιημένος αέρας είναι η απόψυξη και το πάγωμα κρέατος και άλλων προϊόντων. Εάν αυτό προκαλεί κακή φυσική εμφάνιση ή πραγματική μόλυνση, και τα δύο μπορούν να αποφευχθούν δημιουργώντας σταθερή θερμοκρασία αέρα μέσω της αποστρωματοποίησης που παρέχεται από έναν ανεμιστήρα HVLS.

Γεωργία και θερμοκήπια

Η αποστρωματοποίηση δεν αφορά μόνο τους χειμερινούς μήνες. Αν και η διατήρηση ενός αποδεκτού επιπέδου υγρασίας και θερμοκρασίας είναι εξαιρετικά σημαντική για τις ψυχρές χειμερινές μέρες, η διατήρηση κάθε είδους εσωτερικής γεωργίας σε υγιή και ακμάζοντα επίπεδα αφορά όλο το χρόνο. Επιπλέον, ο εξαερισμός και η τακτική αλλαγή φρέσκου αέρα βοηθούν τις καλλιέργειές σας ώστε να ευδοκιμήσουν και να προσφέρουν προϊόντα πλούσια σε θρεπτικά συστατικά.
Οι ασθένειες των φυτών συμβαίνουν στις περισσότερες εσωτερικές εγκαταστάσεις κηπουρικής λόγω έλλειψης ενιαίου ελέγχου θερμοκρασίας αέρα. Το χειμώνα, εάν ο αέρας στην κορυφή του θερμοκηπίου είναι ζεστός, ενώ ο αέρας έξω είναι κρύος, σχηματίζεται συμπύκνωση και στάζει στα φυτά. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε πολλά πιθανά αποτελέσματα, όπως ο κορεσμός του νερού με αποτέλεσμα τη σήψη των ριζών ή, στην αποσύνθεση και την ασθένεια στα φύλλα πάνω από το έδαφος. Την άνοιξη, οι ηλιόλουστες μέρες μπορεί να οδηγήσουν σε απώλεια νερού (εξάτμιση) τόσο από τα φυτά όσο και από το έδαφος. Η διατήρηση της ιδανικής θερμοκρασίας για την ανάπτυξη των φυτών σας, καθώς και η διαχείριση της συμπύκνωσης μέσω της ροής του αέρα είναι δύο τρόποι με τους οποίους ένας ανεμιστήρας HVLS μπορεί να προστατεύσει τα φυτά σας.

Συντήρηση εξοπλισμού & τραυματισμός

Είστε εξοικειωμένοι με το σύνδρομο εφίδρωσης (SSS); Είναι ένα τεκμηριωμένο φαινόμενο όπου αναπτύσσεται υγρασία στην επιφάνεια μιας εσωτερικής πλάκας σκυροδέματος. Αυτό το φαινόμενο μπορεί να μην είναι καινούργιο για εσάς εάν εργάζεστε σε αποθήκες ή άλλες εγκαταστάσεις με ψηλές οροφές. Ωστόσο, σε μήνες όπου η θέρμανση του χώρου εργασίας σας είναι πρωταρχικής σημασίας, η πιθανότητα SSS ή παραδοσιακής συμπύκνωσης από μη διαχειριζόμενες θερμοκρασίες μπορεί να προκαλέσει μεγάλα προβλήματα.
Οι περισσότερες μονάδες παραγωγής χρησιμοποιούν μεγάλο εξοπλισμό – συνήθως κατασκευασμένο από μέταλλο. Όταν υπάρχουν υψηλά επίπεδα υγρασίας στην ατμόσφαιρα, η πιθανότητα βλάβης του εξοπλισμού είναι μεγαλύτερη. Τα επίπεδα διάβρωσης, σκουριάς ή ακόμα και λίπανσης μπορούν να οδηγήσουν σε αστοχία του εξοπλισμού ή συχνότερη συντήρηση του εξοπλισμού. Πέρα από το κόστος αντικατάστασης ή επισκευής εξοπλισμού, η συμπύκνωση μπορεί να οδηγήσει σε διαρροές (είτε από τον εξοπλισμό είτε από τη δομή των κτιρίων), πισίνες ή ακόμη και μικρές σταγόνες υγρού που οδηγούν σε ολίσθηση, πτώσεις και άλλες πιθανότητες τραυματισμού των εργαζομένων σας. Ένας ανεμιστήρας HVLS μπορεί να προστατεύσει προληπτικά από τη συμπύκνωση και να μειώσει το χρόνο που απαιτείται για τον καθαρισμό τυχόν διαρροών που ενδέχεται να προκύψουν.
Όταν συγκρίνετε αυτά τα λιγότερο γνωστά οφέλη από τη χρήση ενός ανεμιστήρα HVLS για αποστρωματοποίηση με τα πιο κοινά οφέλη της αυξημένης παραγωγικότητας των εργαζομένων και του μειωμένου ενεργειακού κόστους, η απόδοση επένδυσης σε έναν ανεμιστήρα HVLS αυξάνεται. Θα θέλαμε να συζητήσουμε τα οφέλη που μπορεί να σας προσφέρει ένας ανεμιστήρας HVLS μέσω μιας ανάλυσης με βάση τις συγκεκριμένες ανάγκες σας. Εάν σας ενδιαφέρει κάτι τέτοιο, θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Σχετικά Posts

Με τις πολλές προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο επιχειρηματικός κόσμος, είναι πιο σημαντικό από ποτέ να προγραμματιστούν οι επενδύσεις του 2021 με τρόπο συνετό και αποτελεσματικό.

Οι περισσότεροι άνθρωποι γνωρίζουν ότι ένας ανεμιστήρας HVLS παρέχει άνετη ψύξη και εξοικονόμηση κόστους στη ζέστη του καλοκαιριού.

Είναι πολύ γνωστό ότι η χρήση της επιστήμης πίσω από την αποστρωματοποίηση με έναν ανεμιστήρα HVLS μπορεί να σας βοηθήσει να διατηρήσετε το περιβάλλον του χώρου εργασίας σας εύκρατο.