135 χρόνια ιστορίας

Η ιστορία της εταιρείας Hunter αριθμεί δύο αιώνες, δύο παγκοσμίους πολέμους και τη Μεγάλη Ύφεση. Οι ρίζες της ξεκινούν το 1886, όταν ο Τζον Χάντερ και ο γιος του Τζέιμς Χάντερ δημιούργησαν τον πρώτο ανεμιστήρα οροφής με λειτουργία νερού στη Νέα Υόρκη.

Δεξιοτεχνία

Είναι αυτό που κάνει την εταιρεία Hunter να ξεχωρίζει. Βρίσκεται στο επίκεντρο όλων των προϊόντων μας. Γι’ αυτό εκατομμύρια άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο βασίζονται στην Hunter για αθόρυβη, δροσερή άνεση.

Στυλ

Με στυλ που κυμαίνονται από το πλέον κλασικό έως το σύγχρονο, τα προϊόντα Hunter έχουν σχεδιαστεί για να λειτουργούν όμορφα στις οικίες του σήμερα. Η Hunter χρησιμοποιεί τα καλύτερα υλικά για να δημιουργήσει καλαίσθητα σχέδια που θα προσθέσουν ομορφιά σε κάθε δωμάτιο.

Εξοικονόμηση Ενέργειας

Όλοι θέλουμε έναν καθαρότερο, πιο πράσινο πλανήτη και τα προϊόντα Hunter μπορούν να βοηθήσουν. Χρησιμοποιώντας ανεμιστήρες οροφής Hunter, φορητούς ανεμιστήρες και προγραμματιζόμενους θερμοστάτες όλο το χρόνο, μπορείτε να μειώσετε σημαντικά την προσωπική σας χρήση ενέργειας χωρίς να θυσιάσετε την άνεσή σας. Και θα εξοικονομήσετε έως και 47% στα έξοδα ψύξης το καλοκαίρι και έως και 15% στους λογαριασμούς θέρμανσης το χειμώνα. (Κατά μέσο όρο σε ρύθμιση χαμηλής ταχύτητας. Η εξοικονόμησή σας ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με τη γεωγραφική σας θέση, τα χαρακτηριστικά στέγασης και το κόστος ενέργειας.)