Ανακαλύψτε τον ιδανικό ανεμιστήρα για το σπίτι σας

Οικιακοί Ανεμιστήρες

Αναβαθμίστε την αισθητική του σπιτιού ή της επιχείρησής σας με τους καλύτερους εκλεπτυσμένους οικιακούς ανεμιστήρες οροφής από τη Hunter, σε μια υπέροχη ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων, μεγεθών και χαρακτηριστικών.

Εμπνευσμένο design

Ο John Hunter μας δίδαξε να κοιτάζουμε πέρα από τα δεδομένα στις τελευταίες τάσεις εσωτερικού σχεδιασμού, έτσι ώστε να ανακαλύπτουμε πάντοτε κάτι φρέσκο και συναρπαστικό. Η έμπνευση μπορεί να είναι οπουδήποτε, η κλασική εμφάνιση μπορεί πάντα να αλλάξει για μια μοντέρνα αίσθηση και υπάρχει πάντα μια ενδιαφέρουσα συνεργασία που μπορεί να γίνει, μετατρέποντας τον ανεμιστήρα οροφής σας στο επίκεντρο της προσοχής.

Χωρίς ανησυχίες & θορύβους

Οι ανεμιστήρες οροφής Hunter έχουν σχεδιαστεί για να είναι τόσο αξιόπιστοι όσο και αθόρυβοι. Δοκιμάζουμε, δοκιμάζουμε και δοκιμάζουμε κάθε προϊόν διεξοδικά. Στην πραγματικότητα, διενεργούμε περισσότερες δοκιμές ποιότητας από οποιονδήποτε ανταγωνιστή. Αν σας ενδιαφέρει η διαδικασία δοκιμών, παρακολουθήστε το βίντεό μας. Θα δείτε πώς δοκιμάζουμε τις καιρικές συνθήκες, τις δονήσεις και πολλά άλλα.

Ανεμιστήρες WeatherMax

Οι ανεμιστήρες WeatherMax® έχουν σχεδιαστεί για να αντέχουν στα στοιχεία της φύσης, ενώ φαίνονται άψογοι. Διαθέτουν μια σειρά τεχνολογιών και καινοτομιών για τη διασφάλιση της μακροζωίας σε εξωτερικούς χώρους. Οι ανεμιστήρες WeatherMax είναι:

  • Ανθεκτικοί στο υγρό στοιχείο
  • Ανθεκτικοί στη διάβρωση
  • Ανθεκτικοί στο αλάτι

Κάθε ανεμιστήρας WeatherMax διαθέτει εγγύηση Hunter’s SureSpeed®. Οι ανεμιστήρες με την εγγύησή μας SureSpeed είναι βελτιστοποιημένοι για απόδοση σε μεγαλύτερη ταχύτητα από τους κορυφαίους ανταγωνιστές, παρέχοντας απαράμιλλη ψύξη υψηλής ταχύτητας.

Βρείτε την αντιπροσωπεία που θα σας εξυπηρετήσει